Wil jij master worden?

05 sep. 2023

Beeld je eens in! Een grote witte spaceshuttle staat op het punt te vertrekken. Er wordt afgeteld. De grijpers aan beide kanten laten los en rollen naar achteren. Even is het helemaal stil. Opeens lijkt de onderkant van de shuttle te ontploffen. Enorme fonteinen van vuur spuiten over het betonnen dek. Dikke witte rook blaast alle kanten op. De neus van het ruimteveer wiegt kalm heen en weer met al dat enorme geweld onder zich. En dan opeens richt het zich op. Traag als een schildpad komt het gevaarte los van de grond. Het lijkt elk moment terug te kunnen vallen, zo langzaam gaat het. Maar de spaceshuttle is los! Hij vliegt! Hij blijft stijgen meter voor meter, weggeblazen door het eindeloze vuur onder zich. Weer een meter, nog eentje, tien, twintig meter. En nu gaat het snel. De rookwolken zakken, de spaceshuttle is los van het vuur. Hij is los en het is nog nooit zo hard gegaan!

Een spaceshuttle gebruikt verreweg de meeste energie in de eerste twee minuten na de start. Loskomen van de grond, van de zwaartekracht van de aarde, is het gevaarlijkste stuk van de hele rit. Als dat eenmaal is gelukt en de enorme machine vliegt eindelijk, gaat de rest min of meer vanzelf. Het zijn de eerste paar minuten die het moeilijkst zijn.

Met jou gebeurt hetzelfde. Het is niet voor niks dat het belangrijk is om de eerste stappen te maken in een nieuw proces. Die eerste stappen zijn zwaar. Je moet loskomen van het oude. Loskomen van de gemakkelijke wereld die je altijd al hebt. Waar alles bekend is. Loskomen van je comfort zone. Van vastgeroeste gedachten. Om je echt hard te laten gaan moet je bereid zijn je veiligheid op te geven.

uit: 

365 dagen succesvol, jouw beste jaar ooit!

 

En nu jij!

Ben jij bereid om dat te doen? Je veiligheid los te laten?

Ik deed dit 15 jaar geleden. Het heeft me heel ver gebracht. En nu sta ik op het punt om jullie alles te leren wat ik weet. En we gaan dat niet alleen in Nederland doen maar in heel Europa! Hoe gaaf is dat!

Jij wordt de baas over je eigen onderwijs. Wij gaan jou leren hoe je een methode moet maken.

Denk je: OH DAT KAN IK AL LANG!

Sla dan deze kans over en ga door met alles wat je al deed.

Maar wil je echt iets nieuws leren? Wil je serieus rust en ruimte in je hoofd en genieten van je werk en je leven?

Meld je dan aan voor de masterclass! Ik geef je al mijn kennis. Ik geef je alles wat ik weet. Ben jij ook bereid alles te geven?

Dan beloof ik je dat alleen het begin moeilijk is. En als je eenmaal loskomt van de grond, dan gaat het vanzelf.

Mag ik je helpen met het loskomen?

Wil jij master worden?

Inloggen

Onderbouwd Online werkt het beste in Google Chrome op een computer of tablet. We adviseren je om Google Chrome te installeren.

Wachtwoord vergeten