NT2- onderwijs

02 apr. 2024

We hebben er bijna allemaal mee te maken. NT2- onderwijs. En om deze kinderen zo goed mogelijk te helpen is het handig om ze te laten meedoen met de woorden die in de groep ook worden aangeboeden. Dit om de saamhorigheid te waarborgen. We hebben daarvoor een apart programma gemaakt voor Woorden met Wim. De themapakketten sluiten helemaal aan bij het onderwijs aan deze kinderen. Ook plaatsen wij vanaf nu bij elk thema tips en filmpjes voor deze doelgroep. Kinderen kunnen er thuis natuurlijk ook mee aan de slag via het ouderportaal. Hoe doe je dat?

Maak een groep met alleen de NT2- kinderen. Koppel de kinderen aan de ouders. Zet de lessen open en de kinderen kunnen thuis aan de slag. Wil je ook de kinderen in je groep ermee laten werken? Maak dan met jouw eigen mailadres jezelf aan als ouder. Koppel de kinderen die het betreft aan jouw naam en ze kunnen aan de slag.

Succes,

Simone

NT2- onderwijs

Inloggen

Onderbouwd Online werkt het beste in Google Chrome op een computer of tablet. We adviseren je om Google Chrome te installeren.

Wachtwoord vergeten