INLOGPROBLEMEN?

21 augustus 2019

Een aantal van jullie ervaart inlogproblemen.
Let op het volgende:

 

Krijg je een wit scherm?

Onderbouwdonline openen via google Chrome.
Kun je niet inloggen?

In sommige gevallen ben je als leerkracht niet gekoppeld aan je groep. Wil je dat eerst controleren? Je kunt dit bekijken door in te loggen in het IB-account. 

ParnasSys problemen?
Zorg dat je als leerkracht in ParnasSys bent gekoppeld aan je groep. Had je dat al gedaan? Dan kun je probleemloos inloggen. Scholen die dat pas na de vakantie hebben gedaan zullen vanaf aanstaande dinsdag in kunnen loggen.
Dan synchroniseren we weer.
Wachtwoord vergeten?

Kies voor wachtwoord vergeten en maak en nieuw wachtwoord aan. Dit kunnen zowel IB-ers al leerkrachten doen.

 

Voor alle overige vragen kun je mailen naar helpdesk@klassewerk.com.

 

Sara Bakker

Helpdesk Onderbouwd


Terug

Privacy

De bescherming van jouw gegevens en die van je leerlingen vinden we belangrijk. Daarom leggen we als je de eerste keer gebruik maakt van onze digitale producten uit hoe we die gegevens beschermen, door middel van deze samengevatte verwerkersovereenkomst.

Graag gaan we met jouw onderwijsinstelling een formele verwerkersovereenkomst aan. Een voorbeeld van deze verwerkersovereenkomst download je hier. Graag ontvangen we via dit formulier de gegevens die we van jouw onderwijsinstelling nodig hebben om een verwerkersovereenkomst op te kunnen stellen.

Koopovereenkomst Onderbouwd Academie

Als je gebruik maakt van Onderbouwd Academie dan ben je een overeenkomst met Klassewerk aangegaan. Je vindt deze overeenkomst hier.Evaluatieformulier

Heb je een cursus of training gedaan? Download het evaluatieformulier voor cursussen en trainingen. Het ingevulde formulier kun je opsturen naar info@klassewerk.com of ter plekke inleveren.Contact

Voor vragen over het gebruik van Onderbouwd Online of de Onderbouwd App: helpdesk@klassewerk.com

Overige vragen: info@klassewerk.comKlachten

We proberen je altijd zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over de de geboden dienstverlening. We hebben hiervoor een klachtenprocedure opgesteld.

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Inloggen