Het is de trouwdag van onze Koning en Koningin. Download de kleurplaat!

02 februari 2020

Vandaag zijn Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima 18 jaar getrouwd. Download hier een leuke kleurplaat!

Hiep hiep hoera, het is feest! Een mooie aangelegenheid om jouw leerlingen eens te vragen naar woorden die te maken hebben met het huwelijk en zo op een spelende manier hun woordenschat te ontwikkelen. Trouwring, trouwjurk, ga zo maar door. Liever knutselen? Download de kleurplaat door op de afbeelding te klikken met je rechter muisknop en te kiezen voor Afbeelding opslaan als... Je vindt de kleurplaat tussen jouw downloads. Veel plezier!

 

 


Terug

Privacy

De bescherming van jouw gegevens en die van je leerlingen vinden we belangrijk. Daarom leggen we als je de eerste keer gebruik maakt van onze digitale producten uit hoe we die gegevens beschermen, door middel van deze samengevatte verwerkersovereenkomst.

Graag gaan we met jouw onderwijsinstelling een formele verwerkersovereenkomst aan. Een voorbeeld van deze verwerkersovereenkomst download je hier. Graag ontvangen we via dit formulier de gegevens die we van jouw onderwijsinstelling nodig hebben om een verwerkersovereenkomst op te kunnen stellen.

Koopovereenkomst Onderbouwd Academie

Als je gebruik maakt van Onderbouwd Academie dan ben je een overeenkomst met Klassewerk aangegaan. Je vindt deze overeenkomst hier.Evaluatieformulier

Heb je een cursus of training gedaan? Download het evaluatieformulier voor cursussen en trainingen. Het ingevulde formulier kun je opsturen naar info@klassewerk.com of ter plekke inleveren.Contact

Voor vragen over het gebruik van Onderbouwd Online of de Onderbouwd App: helpdesk@klassewerk.com

Overige vragen: info@klassewerk.comKlachten

We proberen je altijd zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over de de geboden dienstverlening. We hebben hiervoor een klachtenprocedure opgesteld.

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Inloggen