Handleiding!

24 augustus 2019

De handleiding voor het werken met de nieuwe versie van Onderbouwd staat voor je klaar bij de documenten. Ook hebben we de naam en stoelkaartjes invulbaar gemaakt. De handleiding geeft antwoord op de volgende vragen:

Worden de opbrengsten van vorig jaar wel zichtbaar in Onderbouwd?

Kan ik het oude rapport nog terugvinden van de kinderen van groep 1?

Hoe maak ik leerlingen aan?

Hoe beheer ik mijn groepsgegevens?

Hoe beheer ik mijn wachtwoord?

Waarom is het veranderd in ABCD?

 


Terug

Privacy

De bescherming van jouw gegevens en die van je leerlingen vinden we belangrijk. Daarom leggen we als je de eerste keer gebruik maakt van onze digitale producten uit hoe we die gegevens beschermen, door middel van deze samengevatte verwerkersovereenkomst.

Graag gaan we met jouw onderwijsinstelling een formele verwerkersovereenkomst aan. Een voorbeeld van deze verwerkersovereenkomst download je hier. Graag ontvangen we via dit formulier de gegevens die we van jouw onderwijsinstelling nodig hebben om een verwerkersovereenkomst op te kunnen stellen.

Koopovereenkomst Onderbouwd Academie

Als je gebruik maakt van Onderbouwd Academie dan ben je een overeenkomst met Klassewerk aangegaan. Je vindt deze overeenkomst hier.Evaluatieformulier

Heb je een cursus of training gedaan? Download het evaluatieformulier voor cursussen en trainingen. Het ingevulde formulier kun je opsturen naar info@klassewerk.com of ter plekke inleveren.Contact

Voor vragen over het gebruik van Onderbouwd Online of de Onderbouwd App: helpdesk@klassewerk.com

Overige vragen: info@klassewerk.comKlachten

We proberen je altijd zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over de de geboden dienstverlening. We hebben hiervoor een klachtenprocedure opgesteld.

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Inloggen