Naar groep 3...

13 jun. 2024

Vergeet je niet de leerlingportfolio's van de kinderen die naar groep 3 gaan te downloaden? Je kunt deze als document uploaden in het leerlingvolgsysteem. Is Onderbouwd op jouw school gekoppeld aan ParnasSys en is er sprake van een kleuterverlenging? Let er dan op dat het kind in ParnasSys in groep 2 èn ook in leerjaar 2 wordt gezet, anders verdwijnen de gegevens. Als je voor de zekerheid ook het leerlingportfolio downloadt van dit kind ben je in ieder geval de gegevens niet kwijt.

Naar groep 3...

Welkom op school kaartje

22 mei 2024

Wij zijn gestopt met de welkom op schoolkaartjes te drukken en te versturen 

Wil je ze toch nog gebruiken?

Dan vind je hier de download om ze zelf te printen.

 

Ze staan ook onder documenten en dan 'naamkaartjes' onder de noemer welkom op school kaartje

Welkom op school kaartje

Verantwoording inspectie: alles op papier!

15 mei 2024

De inspectie wil zich goed kunnen inlezen voordat ze op bezoek komen. Ze willen ook graag zien hoe jij de eisen van inspectie in combinatie met je methode borgt. Ik dacht; ik help jullie een beetje! Ga naar documenten-handleidingen en daar vind je het document met als titel 'verantwoording inspectie'. Heb je nog vragen over inspectiebezoek of krijg je de inspecteur in de groep? Ook daar kunnen we jou mee helpen. Mail ons naar help@klassewerk.com. 

Er is weer een digitaal spelletje klaar!

23 apr. 2024

Joehoe! Klanken is af. Hakkie en plakkie hebben vanaf nu een eigen digitaal spelletje. Deze week worden ze nog geplaatst. Hier alvast een voorproefje. 

Wil je gebruik maken van digitaalspel?

Dan moet je in je licentie een ouderportaal hebben. wil je een proeffperiode op digitaal spel? Stuur ons dan een mailtje!

info@klassewerk.com

 

Heb je het ouderportaal al?

Doe dan het volgende

Maak jezelf aan als 'ouder'

Koppel alle leerlingen aan jouw 'ouderaccount' .

Log in als 'ouder' en de kinderen kunnen d digitale spelletjes op niveau spelen in je digihoek.

De spellen sluiten aan bij de doelen digitaal leren.

elke maand komt er een nieuw spel uit!

Doe je mee?

Er is weer een digitaal spelletje klaar!

Nederlands leren ook voor de instromers te gebruiken

22 apr. 2024

Wij maakten voor kinderen woordenschat NT2. Nu kregen we als feedback dat er natuurlijk ook scholen zijn waar NT2 niet wordt gegeven. Onze ingesproken filmpjes zijn ook te gebruiken voor instroomkleuters en voor kinderen met een andere vorm van taalachterstand. Bekijk hier het filmpje voor thema familie.

Inloggen

Onderbouwd Online werkt het beste in Google Chrome op een computer of tablet. We adviseren je om Google Chrome te installeren.

Wachtwoord vergeten